• GRATIS BEZORGING
  • ACHTERAF BETALEN
  • VOOR 15:00 BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS
  • GRATIS BEZORGING
  • ACHTERAF BETALEN
  • VOOR 15:00 BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS

CV-ketels

Bij VoordeelCVketels.nl koop je eenvoudig en online een nieuwe CV-ketel. In ons assortiment vindt je hoogwaardige A-merk cv-ketels zoals Nefit, Remeha, ATAG en Vaillant. Alle ketels zijn voorzien van fabrieksgarantie en worden gratis thuisbezorgd door heel Nederland. Bestel vandaag nog voordelig de CV-ketel die past bij jouw woning.

Nefit

Diverse soorten CV-ketels

De gemiddelde CV-ketel gaat wel 15 tot 20 jaar mee. Dit betekent dat u niet vaak in uw leven bezig bent met het aanschaffen van een nieuwe CV-ketel. Wanneer u een nieuwe CV-ketel aanschaft is het dan ook belangrijk om een goede afweging te maken tussen de verschillende CV-ketel mogelijkheden die op de markt worden aangeboden. Waar de monteur voorheen nog vaak zijn voorkeur liet gelden is het tegenwoordig veel gemakkelijker om zelf op onderzoek uit te gaan. Online vindt u gemakkelijk de perfecte CV-ketel bij uw situatie! We begrijpen natuurlijk dat het een enigszins onwennig is om zelf een CV-ketel uit te kiezen, wij staan dan ook voor u klaar met ons deskundig advies en alle tips die u nodig zou kunnen hebben!

Elke situatie is anders. Zo is niet elke ketel perfect voor elk huishouden. Grote huishoudens hebben een CV-ketel nodig met meer vermogen en een andere CW-klasse dan kleine huishoudens nodig hebben. Ook kunnen de voorkeuren per huishouden verschillen als het aankomt op bijvoorbeeld de aansturing van vloerverwarming, of een combinatie van vloerverwarming en radiatoren en de mogelijkheid om uw ketel via uw smartphone te bedienen.

Wij hebben een oplossing voor elke situatie dankzij ons ruime assortiment gevuld met topmerken CV-ketels. Elke ketel heeft zijn eigen kwaliteiten, kenmerken en specificaties. Wij bieden u in ieder geval de mooiste modellen van de bekendste merken.