• GRATIS BEZORGING
  • ACHTERAF BETALEN
  • VOOR 15:00 BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS
  • GRATIS BEZORGING
  • ACHTERAF BETALEN
  • VOOR 15:00 BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS

Belangrijkste kenmerken van de Nefit ProLine NxT HRC24 / CW4

De Nefit ProLine NxT HRC24 / CW4 is een hoogwaardige verwarmingsketel die een combinatie biedt van efficiënte verwarming en een hoog comfortniveau voor warmwatervoorziening. Deze compacte ketel is ontworpen om aan de behoeften van gemiddelde tot grote huishoudens te voldoen. Laten we eens kijken naar de belangrijkste kenmerken en specificaties van de Nefit ProLine NxT HRC24 / CW4.

Hoog rendement en vermogen:

Met een vermogen van 24 kW levert de Nefit ProLine NxT HRC24 / CW4 voldoende warmte voor de verwarming van een gemiddelde tot grote woning. Deze ketel maakt gebruik van hoogrendementstechnologie, wat betekent dat hij efficiënt gebruikmaakt van brandstof en minder energie verspilt. Dit resulteert in lagere energiekosten en een verminderde CO2-uitstoot.

Warmwatervoorziening:

De Nefit ProLine NxT HRC24 / CW4 is ook uitgerust met een CW4-classificatie, wat betekent dat hij een hoog comfortniveau biedt voor warmwatervoorziening. Dit betekent dat je gelijktijdig warm water kunt gebruiken in bijvoorbeeld een douche en een kraan, zonder verlies van waterdruk of temperatuur.

Compact en ruimtebesparend:

Een van de voordelen van de Nefit ProLine NxT HRC24 / CW4 is het compacte formaat. Met zijn ruimtebesparende ontwerp neemt hij weinig ruimte in beslag, wat ideaal is voor woningen met beperkte installatieruimte. Deze ketel kan gemakkelijk in een keukenkast of een kleine bijkeuken worden geplaatst.

Modulerende brander:

De Nefit ProLine NxT HRC24 / CW4 is voorzien van een modulerende brander, wat zorgt voor een nauwkeurige en energiezuinige werking. De brander past automatisch het vermogen aan op basis van de warmtevraag, waardoor er geen energie verspild wordt. Dit resulteert in een nog hogere efficiëntie en comfort.

Gebruiksvriendelijke bediening:

De ketel is uitgerust met een intuïtieve bedieningsinterface, waardoor het eenvoudig is om de verwarming en warmwatervoorziening aan te passen aan jouw behoeften. Het digitale display geeft belangrijke informatie en instellingen weer, waardoor het gemakkelijk is om de ketel te bedienen en te controleren.

Betrouwbaarheid en duurzaamheid:

Nefit staat bekend om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid. De Nefit ProLine NxT HRC24 / CW4 voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen van het merk en wordt ondersteund door jarenlange expertise en ervaring. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op de prestaties en betrouwbaarheid van deze ketel.

De Nefit ProLine NxT HRC24 / CW4 is een geavanceerde verwarmingsketel die hoog rendement, warmtecomfort en ruimtebesparing combineert. Met zijn vermogen van 24 kW en CW4-classificatie levert hij voldoende warmte en warm water voor gemiddelde tot grote huishoudens. De modulerende brander zorgt voor een efficiënte werking en de gebruiksvriendelijke bediening maakt het eenvoudig om de ketel aan te passen aan jouw behoeften. Met de betrouwbaarheid en duurzaamheid die Nefit kenmerkt, kun je op de Nefit ProLine NxT HRC24 / CW4 vertrouwen voor een comfortabele en efficiënte verwarmingservaring in jouw huis.