• Gratis bezorging vanaf € 150,-
  • Achteraf betalen
  • Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 150,-
  • Achteraf betalen
  • Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis

Vaillant ecoTEC plus VHR 30/36CS/1-5 CW5

€ 1.599,00
-6%

€ 1.499,00

Op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Op zoek naar een betrouwbare en zuinige hr-ketel waarvan u jarenlang kunt genieten? Dan is de ecoTEC plus de uitstekende keuze! De ecoTEC plus is de meest verkochte ketel van Vaillant, nu verbeterd met de laatste technologieën. De combinatie hoge kwaliteit, minimaal verbruik en optimaal warmtecomfort maakt dat u met de ecoTEC plus slim verwarmt in een modern ontwerp zonder concessies aan bewezen kwaliteit.
Toekomstbestendig

Producten van vandaag moeten met vooruitziende blik worden ontwikkeld. De ecoTEC plus is het resultaat van ruim 145 jaar innovatie en dankzij de intelligente IoniDetect-technologie toekomstbestendig. Deze technologie zorgt ervoor dat de ketel wisselende gaskwaliteiten herkent en zich hierop automatisch aanpast voor een optimale verbranding.

Klaar voor de toekomst, klaar voor waterstof

Wellicht is het in de toekomst mogelijk om te verwarmen op aardgas waar tot 20% waterstof is bijgemengd. Waterstof is een veelbelovende energiebron die uiteindelijk de overgang naar een CO2-neutrale energievoorziening mogelijk zou kunnen maken. Onze ecoTEC plus is nu al geschikt voor bijmenging van 20% waterstof aan het aardgas. De cv-ketel is uitvoerig getest en gevalideerd om veilig en zonder enige aanpassing woningen te verwarmen en van warm water te voorzien.

Fluisterstille en energiezuinige werking

De ecoTEC plus is zeer stil en heeft een modulatiebereik tot 1:9. Hierdoor blijft de ketel op een laag pitje branden als er maar weinig warmte wordt gevraagd wat energiezuinig is en dus goed voor uw portemonnee. De ketel heeft het energielabel A+

Hybride: combineer uw ketel met een warmtepomp

Met de ecoTEC plus bent u hybride ready en voor meer duurzaamheid kunt u uw verwarmingssysteem uitbreiden met een warmtepomp. Zo maakt u gebruik van hernieuwbare energiebronnen en verwarmt u efficiënter dan ooit.

Extra productinformatie

Merk
Vaillant
Breedte
440 mm
Hoogte
720 mm
Diepte
348 mm
Aansluiting aanvoer
Knel
Aansluiting retour
Knel