• GRATIS BEZORGING
  • ACHTERAF BETALEN
  • VOOR 15:00 BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS
  • GRATIS BEZORGING
  • ACHTERAF BETALEN
  • VOOR 15:00 BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS

Masterwatt Raster 2.0 infraroodpaneel voor systeemplafond / 1200 x 600 / 800 Watt / RF

€ 599,00
-10%
€ 539,00
Op voorraad
Levertijd: 7 dag(en)

Beschrijving

Het RASTER 2.0 infraroodpaneel is speciaal ontwikkeld voor het toepassen in systeemplafonds. Het paneel is voorzien van hoogwaardige isolatie en standaard aan de onderzijde afgewerkt met een vlakke gepoedercoate witte stalen plaat. Door de witte kleur en de vlakke plaat passen de panelen uitstekend in ieder systeemplafond.

Plafondverwarming middels infrarood is uitermate geschikt ook lokaal en efficiënt te verwarmen. De RASTER 2.0 draagt bij aan lokaal comfort en energiebesparing. De ruimtetemperatuur kan aanzienlijk verlaagd worden door alleen te verwarmen op plaatsen waar mensen aanwezig zijn. Zo is de RASTER 2.0 uitermate geschikt voor toepassing in kantoren, bij balies, boven wachtruimten en boven kassa-opstellingen.

De RASTER 2.0 RF kan aan een van onze draadloze RF thermostaten gekoppeld worden. Deze RF ontvanger heeft een bereik van ongeveer 30 meter binnen een gebouw. Hierdoor kan men de thermostaat op de gewenste plaats monteren en stuurt hij daar vandaan de RASTER 2.0 RF draadloos aan. Uiteraard kan de thermostaat op deze wijze ook meerdere panelen aansturen. Er kunnen tot wel 16 RF toestellen aan één thermostaat worden gekoppeld.