• GRATIS BEZORGING
  • ACHTERAF BETALEN
  • VOOR 15:00 BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS
  • GRATIS BEZORGING
  • ACHTERAF BETALEN
  • VOOR 15:00 BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS

Bosch EasyControl thermostaat wit

Adviesprijs€ 280,00
-11%
€ 249,00
Niet op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

De Bosch EasyControl is een slimme thermostaat die zelflerend is. Uw comfort kunt u op afstand regelen via uw smartphone of tablet, waar u ook bent. Door de unieke aanwezigheidsfunctie kan de Bosch EasyControl zien wie er thuis is door de aanwezige smartphones in huis te registreren. De verwarming stelt zich hierna automatisch in op de juiste temperatuur.

Dreigt er iets mis te gaan met uw cv-installatie? De Bosch EasyControl meldt het u direct via de app. Bespaar extra energie met de geavanceerde aanwezigheidsdetectie. De Bosch EasyControl maakt bovendien inzichtelijk wanneer er efficiënt wordt verwarmd. Ook kunt u zien hoeveel gas u verbruikt voor verwarming en warm water. Met de Bosch EasyControl thermostaat voorkomt u onnodig hoge energiekosten door slim en inzichtelijk verbruik.

Het stijlvolle design van de Bosch EasyControl past in elk interieur en is zeer eenvoudig te bedienen. Door de automatische updates wordt de Bosch EasyControl steeds slimmer door nieuwe functies die beschikbaar komen. Dat alles krijgt u zonder extra bijkomende kosten.

In combinatie met de Bosch Smart radiatorthermostaat is het daarnaast mogelijk onafhankelijke zonregeling te creeëren. Hiermee kan per ruimte onafhankelijk een temperatuur en klokprogramma ingesteld worden om zo nóg efficienter en comfortabeler te stoken.