• Gratis bezorging vanaf € 150,-
  • Achteraf betalen
  • Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 150,-
  • Achteraf betalen
  • Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis

Bosch EasyControl slimme thermostaat - wit (bedraad)

MSRP€ 279,00
-11%

€ 249,00

Op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

De Bosch EasyControl slimme thermostaat (wit) is heel eenvoudig te bedienen via het touchscreen of de gratis app EasyControl voor Android of iOS. De Bosch EasyControl communiceert via het display en de app, maar ook via Ambient Light. Hierdoor licht de thermostaat bijvoorbeeld direct op wanneer de temperatuur wordt aangepast. De verschillende kleuren geven diverse functies aan, zoals blauw als de temperatuur via de app wordt verlaagd.

Energie besparen gaat ook heel eenvoudig met de Bosch EasyControl met de Home/Away functie. Zodra u het huis verlaat (met gekoppelde smartphone) schakelt de cv-ketel automatisch naar de ingestelde 'Away'-temperatuur. Wanneer u bijna thuis bent, schakelt de cv-ketel weer naar de 'Home'-temperatuur. Zo komt u nooit thuis in een koud huis en wordt uw huis niet onnodig verwarmd wanneer u niet thuis bent. Deze aanwezigheidsdetectie is geschikt voor maximaal tien smartphones en de actieradius is in de app in te stellen.

Het gasverbruik is tevens terug te zien in de app. De Bosch Easy Control app heeft op dit moment nog alleen een koppeling met IFTTT voor uw smart home wensen en routines.

Het design van de Bosch EasyControl wordt gekenmerkt door een platte en elegante behuizing met zwart glas, die past in ieder interieur.

Met het klokprogramma stelt u zeer eenvoudig per dag de gewenste temperatuur in. Dat is dankzij zoneregeling zelfs mogelijk voor afzonderlijke ruimtes, zoals woonkamer en slaapkamer. Daar heeft wel de Smart Radiator Thermostats van Bosch voor nodig. Let op: individuele ruimteregeling met vloerverwarming wordt nog niet ondersteund.

De Bosch EasyControl slimme thermostaat sluit je eenvoudig aan op bijna alle recente cv-ketels van Bosch, Nefit en Buderus. De Bosch EasyControl thermostaat is ook te combineren met oudere Nefit cv-ketels en cv-ketels van andere merken (mits voorzien van OpenTherm), dankzij de EasyControl Adapter.

Let op! Om deze thermostaat te gebruiken met een reguliere OpenTherm of aan/uit-thermostaat heb je een Bosch EasyControl Adapter nodig, deze is niet meegeleverd.