• Gratis bezorging vanaf € 150,-
  • Achteraf betalen
  • Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 150,-
  • Achteraf betalen
  • Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis
ATAG One Zone thermostaat wit

ATAG One Zone thermostaat wit

€ 255,00
-2%

€ 249,00

Op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

De ATAG One Zone is als thermostaat dé toegangsweg tot de ATAG Zone. Regelt via één app per individuele kamer de temperatuur van de verwarming, warm water en koeling. Eenvoudig en snel in gebruik. Op smart devices of desktop. Probleemloos en zonder abonnementskosten. Dankzij ondersteuning door de zgn. intelligente zoneregeling is ook een weekschema eenvoudig per zone in te stellen. Zo maakt je klant van zijn huis zijn eigen comfort zone.
ATAG One Zone & Connectiviteit
De ATAG i Zone CV-ketel is de eerste die geschikt is om te verbinden met ATAG Zone. ATAG Zone biedt toegang tot de wereld van domotica. De i Zone is proactief en intelligent. Je klant kan 24/7 op afstand alle componenten, verbonden met ATAG Zone, besturen en beheersen. De i Zone is ‘warmtepomp ready’ en kan samenwerken met de ATAG Energion M warmtepomp en andere warmtepompen.
ATAG One Zone & Duurzaam
Op afstand bedienen dankzij de inschakeloptimalisatie weet de thermostaat wanneer het warm moet zijn in je woning. Samen met de i Zone-Serie creëert je klant een comfortabele energiezuinige combinatie. Met als resultaat een verlaging van het energieverbruik en vermindering van de CO2-uitstoot.