• GRATIS BEZORGING
  • ACHTERAF BETALEN
  • VOOR 15:00 BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS
  • GRATIS BEZORGING
  • ACHTERAF BETALEN
  • VOOR 15:00 BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS

ATAG Energion Lydos Hybrid 100 - Ontvang €500,- aan subsidie

€ 1.175,00
-4%
€ 1.125,00
AGA
Op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Wandhangende warmtepompboiler, die gebruik maakt van twee energiebronnen: eektriciteit en duurzame energie. Zo wordt het beste van twee werelden gecombineerd. De snelheid van een elektrische boiler en de energiezuinigheid van de warmtepomp. Met als resultaat een energiebesparing van 50% energie op warm water.

De i-Memory functie analyseert het verbruik en de momenten waarop warm water wordt gevraagd gedurende 4 weken. Op basis van dit verbruik weet de Energion Lydos Hybrid wanneer er warm water nodig is. Zo wordt de hybride technologie zo efficiënt mogelijk toegepast.

ISDE subsidie
De Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing (ISDE) geeft subsidie voor een (hybride) warmtepomp. Voor de ATAG Energion Lydos Hybrid 100 ontvang je €500,- aan subsidie. Om de ISDE subsidie aan te vragen, dien je gebruik te maken van de meldcode KA20148.


Het unieke van de Lydos Hybrid is de combinatie van twee energiebronnen in één product: elektriciteit en duurzame energie. Zo worden de prestaties van de elektrische boiler en de warmtepomp samengevoegd.

Hierdoor is het mogelijk om tot 50% energie te besparen op warm water. De Lydos Hybrid is energiezuiniger dan een gewone elektrische boiler. Besparingen tot 70% op de energierekening voor warm water is mogelijk. Dankzij de energiezuinige werking komt de Lydos Hybrid in aanmerking voor ISDE-subsidie.

- Tot 118 liter warm tapwater van 40°C beschikbaar
- 3 gebruiksprogramma’s: Programma, Green, Boost
- Werkingstemperatuur warmtepomp van +12°C tot +40°C
- Eerste elektrische boiler met hybride technologie energielabel A
- Geschikt voor renovatie en nieuwbouw
- Er hoef geen gebruik te worden gemaakt van de vloeroppervlakte

Extra productinformatie

Merk
ATAG
Breedte
465 mm
Hoogte
1153 mm
Diepte
500 mm